Cafè-Costura

MiM’s Cafè-Costura, és la part de MiM’s Costura on, qui cosiu, sou vosaltres, és un taller de costura obert públic, on totes aquelles persones que vulguin aprendre, crear, transformar, perfeccionar i reciclar els seus armaris, hi tenen cabuda. Sense oblidar-nos de tots aquells que no tenen la sort de tenir una màquina de cosir a casa seva ni/o l’espai necessari per a fer-ho. Al nostre taller tindràs l’oportunitat de llogar una màquina de cosir i podràs disposar de l’espai i eines necessàries per a crear, transformar o reciclar les teves pròpies creacions.

A MiM’s Cafè-Costura hi podràs trobar diferents cursos i/o tallers on podràs aprendre, experimentar o millorar les tècniques aplicades en les diferents doctrines del món de la moda i les manualitats con són el Pachtwork, la Costura, el Patronatge, el Crochet, la Mitja i el Feltre entre d’altres.

El nostre taller es complementa amb un espai de degustació on podràs prendre un cafè, un té o qualsevol altre cosa mentre parles de tot o de res en concret tot fullejant una revista o un llibre, simplement passant-hi una bona estona.

Volem ser un lloc de trobada per a tots els que vulguin fer les seves pròpies creacions i desenvolupar la seva creativitat, a MiM’s Cafè-Costura aprèn a cosir tot prenent un cafè!