4 ANYS!!!!!!!!

image

Estem de celebració! Ja fa 4 anys que ens coneixem, hem conegut molts amics, moltes històries, anècdotes i no tant anècdotes, però tot forma part d’aquests 4 anys, i això s’ha de celebrar!!!

Per tant, a tu, que formes part o has format part en algun moment d’aquesta gran família de MiM’s, volem que vinguis a brindar amb nosaltres, el proper dimecres a partir de les 7 de la tarda!

Us hi esperem!!!!

MANS A LA FEINA!

Doncs sí! Després d’uns dies de desconnexió, ja tornem a estar mans a la feina!

I què millor que tornar-hi amb una bona promoció d’estiu: Llanes al 50%!!!

Aprofiteu l’ocasió o us quedareu sense, només fins al 31 d’agost!

Recordeu… que qui avisa no és r!

USHUAIA de Katia.

KNIT IN PUBLIC 2016

Quin és el teu lloc preferit per a teixir?

El proper 18 de Juny és el dia internacional de teixir en públic, i Katia en fa un concurs! Participa-hi i guanya un fantàstic lot de revistes o fils Katia entrant a aquest enllaç:

http://www.katia.com/blog/es/concurso-katia-knit-in-public-2016/?utm_source=katia&utm_medium=web&utm_campaign=banner4derecha&utm_content=es

concurso-kipd-2016

LLANES MULTICOLOR

Us presentem CHROMATIC, la nova llana multicolor que Katia ha apostat per aquest estiu!

100% Cotó Egipci per a donar el màxim de frescor als vostres projectes.

Us adjuntem la carta de colors on, al mateix temps, hi trobareu el patró gratuit per a fer un Chal, que tant i tant de moda s’han posat aquesta temporada!

CHROMATIC

MiM’s TERAPIA

Segons estudis realitzats a arreu del món, el fet de realitzar manualitats com fer mitja, ganxet o cosir, s’està convertint en tota una eina que ens ajuda a desconectar de tot allò que ens capfica durant tot el dia.

Actualment, el fet de teixir i/o cosir està considerat el nou “ioga” del segle XXI, i no hi podríem estar més d’acord, perquè vivim en un món on tot són preses! Realment, teixir i/o cosir és com una teràpia relaxant.

Per aquest motiu ens considerem part d’aquesta teràpia. El que té de bo aquesta teràpia és que no distingeix entre entre sexe ni edat; homes, dones, nens, avis, tots poden teixir/cosir.

T’apuntes a la MiM’s Teràpia?

image