DE PREPARATIUS…!!!!

Anem molt enfeinades, però ho fem amb molta il·lusió! D’aquí a molt poquet celebrarem el nostre segon aniversari!! I us estem preparant moltes sorpreses per a vosaltres, que realment sou qui heu escollit que encara seguim aquí!

De moment ja us podem avançar que el proper dilluns dia 6 d’Octubre, a partir de les 19h., farem una mica de celebració, on brindarem amb tots vosaltres! I no patiu pas! El pronòstic del temps diu que estarà núvol però no plourà (recordeu l’any passat?)!!!!

Vinga, doncs!!! Us hi esperem a tots!!

Cava

Pd: Aquest any tirarem la casa per la finestra….

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *


Este sitio usa MATA-HOYGAN para eliminar el Lenguaje HOYGAN y Censurar el Lenguaje Obsceno.